2024 KAMP PERSPEKTIVNIH MLADIH SPORTISTA

2024 KAMP PERSPEKTUVNIH MLADIH SPORTISTA OD 25 do 27 JULA 

                                     PRIJAVA ZA KAMP

камп слика

KONKURS ZA KAMP PERSPEKTIVNIH SPORTISTA 2024 

Na osnovu odluke Foruma, raspisuje se konkurs za učesnike KAMPA u 2024 godini.

Ovim konkursom pozivaju se svi zainteresovani klubovi  da svoje pojedince takmičare prijave za KAMP u 2024 godini.

 Pravo učešća:

 Pored svih takmičara koji imaju status reprezentativaca u kategorijama U15, U20 i U25, za ovaj kamp se mogu prijaviti devojčice i dečaci koji/e žele da nauče ili dopune svoje znanje o sportskom ribolovu od 8 godina ( 2016 godište i stariji/e). Kamp za prvih 60 takmičara ( smeštaj i ishrana ) je besplatan ( Vlada Republike Srbije i Ministarstvo sporta doprineli su u značajnoj meri realizaciju ovog projekta, obezbeđivanjem neophodnih sredstava za finansiranje).

Prednost imaju takmičari koji imaju status reprezentativaca u kategorijama U15, U20 i U25 pa onda prvoprijavljene devojčice i dečaci / budući takmičari/ke.

 Organizacija kampa:

Organizacija KAMPA PERSPEKTIVNIH SPORTISTA u 2024 godini treba da nastavi  započet rad iz prethodnih godina. Na jednom mestu će se naći mladi koji tek počinju, mladi koji već imaju međunarodno iskustvo, treneri, stručnjaci, sudijski eksperti, vrhunski takmičari.  Mladi ribolovci intenzivno prolaze obuku RIBARKA  i Ekološkog bontona. Praktičnu obuku obavljaju vrhunski takmičari, članovi reprezentacija. Organizuju se seminari za trenere najmlađih kategorija Organizuje se testiranje sportista od strane ekipa Republičkog zavoda za sport. Učesnici kampa su i mladi sportisti - juniori U 20 i U 25 osvajači medalja na Svetskim prvenstvima zadnjih godina koji prenose svoje znanje i iskustva na mlade koji tek kreću u svet sportskog ribolova

 Ciljevi kampa:

Cilj je da se još više poveća broj takmičara u kategorijama kadeti, kadetkinje, dame. Na kraju posle ovog kampa, a posle izbornog dela,  dobijamo spremne mlade  takmičare koji nastavljaju da se vrlo uspešno bore na međunarodnim takmičenjima i predstavljaju našu zemlju u pravom svetlu.

 Trajanje konkursa:

 Konkurs za učesnike kampa se raspisuje 12 ( dvnaestog ) marta i traje do 12 aprila u 12,00 sati, ili ako broj zainteresovanih bude veći do popune mesta. Sve prijave poslati na adresu: SAVEZ Kosovska 35 (p.fah 152),  37000 Kruševac  ili na mejl  Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Informacije

Savez sportskih ribolovaca Srbije je granski sportski savez svih ribolovaca Srbije, naša delatnost je vezana za ribolovni sport i rekreativni ribolov na teritoriji Srbije.

Adresa

Kancelarija u Beogradu/Office Belgrade:

M.Milovanovića br.4/I    11000 Beograd 

Kancelarija u Kruševcu/Office Krusevac:

Kosovska br.35     37000 Kruševac