ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Због ЛОШИХ ОРГАНИЗАЦИОНИХ услова на језеру Бован, а пошто је домаћин овог изборног такмичења РИБОЛОВАЦ Алексинац ОДУСТАО од организације такмичења, САВЕЗ је прегледао такмичарску стазу и установљено је да на делу такмичарске стазе „ЦРВЕНА ЗЕМЉА“, нема довољно места за свих 27 такмичара. Поред тога део такмичарске стазе „ПЛАЖА“ је у овом тренутку веома „нападнута“ купачима, чамцима и скутерима, па би одржавање било врло тешко. Можда ће се нешто променити за крај августа али не сме се ризиковати. Поред тога, за ову категорију дисциплине ПЛОВАК, је већ померано такмичење у овој такмичарској сезони (1, 2 и 3 коло), на захтев неких такмичара, па би било какво одлагање или померање, ово такмичење учинило нерегуларним.

Због тога, ФОРУМ (секретаријат), ССРС ДОНОСИ ОДЛУКУ О ПРОМЕНИ ТАКМИЧАРСКЕ СТАЗЕ , тако да ће се 4, 5 и 6 коло ИЗБОРНОГ ТАКМИЧЕЊА У СПОРТСКОМ РИБОЛОВУ – ДИСЦИПЛИНА: ПЛОВАК, категорија СЕНИОРИ одржати на резервној стази ЈЕЗЕРО ЋЕЛИЈЕ- код записа, а домаћин ћже бити КОСТРЕШ Ћићевац.

НАКНАДНО:

После чишћења такмичарске стазе, домаћин је утврдио да због врло ниског водостаја 3 - 4 места " код јабуке " нису регуларна јер има пуно траве  и мала је дубина.

Уз консултацију Форума и селектора репрезентације, одлучено је да ТЕХНИКА БУДЕ СЛОБОДНА А НЕЋЕ СЕ БОДОВАТИ КЕДЕР.  

POZIV 4,5 6 kolo

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top