ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Razmatrajući sve postupke, izjave i dopise koji su do 01.aprila stizali do Saveza, dozvoljavaju se zvanična takmičenja u disciplini Mušica u 2021 godini

 На састанку Управног одбора одржаном 06.03.2021. године донете су следеће одлуке поводом дешавања у Заједници мушичарских клубова:

3.2.4.А. Од стране чланова Форума и Управног одбора, једногласно је усвојена одлука: да због врло лоших међуљудских односа и немогућности да се Заједница мушичарских клубова јединствено изјасни о такмичарским водама, у циљу смањивања страсти и тензија које се неколико година повећавају, а због безбедности такмичења у дисциплини МУШИЦА у овој години ТАКМИЧЕЊА СЕ НЕЋЕ ОДРЖАВАТИ. Ово није први пут да се овакве сцене праве од стране појединаца или мушичарских клубова (секција), па то више не можемо толерисати.

3.2.4.Б. Од стране чланова Форума и Управног одбора донета је одлука да се у оквиру Заједнице мушичарских клубова у року од 10 дана (до 16 марта) направе видни помаци у међусобним односима и да се покуша да се две стране усагласе. У супротном примениће се одлука 3.2.3.А.

3.2.4.В. још једном се ЗАБРАЊУЈУ на друштвеним мрежама групе у оквиру ове дисциплине, јер велики број увреда и изјава су донеле овакву ситуацију. Комуникација је могућа једино преко Савеза, да би се приметио могућ  напредак у односима.

Од свих клубова Заједнице мушичарских клубова у овом периоду су и по неколико пута су слати дописи са изјавама, молбама, предлозима уз напомену да су се актери свађа међусобно измирили, превазишли насталу ситуацију и да су успели да се договоре о такмичарским стазама за 2021. годину што су дописима и потврдили.

Иако постоји одређена резерва у искреност ових чланица ЗМК и неких појединаца, Савез че дозволити условно такмичења у 2021 години у дисциплини Мушица.

Заједница мушичарских клубова преузима одговорност за поштовање свих одлука Савеза.

Потребно је да сви клубови чланови ЗМК ХИТНО, доставе документацију потребну за одржавање такмичења (обавезни тренер, мин.лиценциран број такмичара =5, судије, пријаве за едукацију тренера и судија, документације домаћина за одржавање такмичења и сагласност корисника за 1 и 2 коло...) и остало и то најкасније до уторка 06.априла.

ПРАВИЛНИК У ДИСЦИПЛИНИ МУШИЦА за 2021               КАЛЕНДАР ТАКМИЧЕЊА У ДИСЦИПЛИНИ МУШИЦА за 2021   

Pin It
top