ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

reklama

Cannot get Belgrade location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

  • Ribolovački saveti 2020 na kanalu Lov i Ribolov SBB
  • RIBARKO

    RIBARKO - edukacija sportskih ribolovaca svih generacija, kroz stihove i igru edukujemo naše najmlađe kako da se ponašaju na vodi i oko nje.

  • FACEBOOK STRANICA SSRS - PRIDRUŽITE NAM SE

    Poštovani posetioci sa uzbuđenjem vas obaveštavamo da je Savez sportskih ribolovaca Srbije kreirao zvaničnu facebook stranicu putem koje se konstantno možete informisati o najnovijim informacijama vezanim za aktivnosti našeg saveza: vesti, raspored takmičenja, rezultati sa takmičenja i ostalo. Pozivamo vas da lajkujete našu stranicu i budete u toku sa svim dešavanjima vezanim za sportski slatkovodni ribolov u Srbiji.

Savez sportskih ribolovaca Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizovao je Kamp perspektivnih sportista od 12.jula do 15. Jula 2019 godine u Lazarevcu.

 slika1

 

Kamp je bio edukativnog karaktera sa akcentom na najmlađe kategorije. Značaj kampa za razvoj sportskog ribolova u Srbiji je izuzetan. Veoma naporan i stručan rad i sadrzajni program uz odlične uslove, atmosferu, ambijent i druženje čini nas Kamp sportskog ribolova veoma uspešnim.  

slika1slika2slika3slika4slika5slika6slika7slika8

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

fipsed logo

cips logo

sportski savez srbije logo

reklama2

top