ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Ako smo pre nekoliko dana zahvalili velikoj većini pojedinaca i sportskih organizacija, reprezentativcima i licenciranim takmičarima, iako retko reagujemo na pisanje pojedinaca preko društvenih mreža, SAVEZ se sada obraća onima koji ne poštuju molbe, apele, odluke SAVEZA i NAMERNO pokušavaju da sruše TAKMIČENJA (zvanična i prijateljska) u zemlji.

Posle aktivnosti Srđana Kovačevića iz Novog Sada (do skoro člana Energoteama), pisanja Sergeja Stojanovića, reakcija i komentara na društvenim mrežama takmičara koji su nekada bili u Savezu i nekih takmičara koji i sada aktivno učestvuju u sistemu takmičenja, a posle organizacije Gold masters Serbia kupa na jezeru OAZA u Gložanu, u disciplini feeder method koga su organizatori nazvali DRŽAVNO PRVENSTVO uz učešće 8 ekipa (od kojih su 3 članice Saveza i učesnice Feeder lige Srbije i čak 9 licenciranih takmičara u disciplini Fider), obaveštavamo Vas

1. Da će protiv svih ovih takmičara biti pokrenut disciplinski postupak.

2. Protiv Sergeja Stojanovića, kome je već bilo zabranjeno takmičenje u trajanju od 2 godine, biće ponovo pokrenut disciplinski postupak

3. Protiv organizatora nekih takmičenja Srđana Kovačevića, koji i nije licenciran u Savezu, biće podneta prijava i tužba.

Sportska organizacija Energo team se ogradila od postupaka pojedinaca i protiv njih pokrenula disciplinski postupak.

Iako retko kada reagujemo na pisanje nebitnih pojedinaca, preko društvenih mreža, sada Savez mora uzvratiti udarac Mikici Rakiću i Miodragu Rilaku a posle objavljenog teksta na društvenim mrežama: "Dalje nećeš moći ".

OSNOVNI RAZLOZI:

PRVI: ŠTO SU "MIKICA i MIŠICA" izneli veliku LAŽ", koji sakriveni preko fider sekcije Udružanja Rasina NISU NIKADA PRIJAVILI TAKMIČENJE "FIDER KUP RASINA " a to u svom tekstu više puta ponavljaju.

DRUGI: ŠTO SU Organizovanjem ovog takmičenja iz privatnih razloga i ovim objavljivanjem UVREDILI TAKMIČARE, FIDER RIBOLOV, SPORTSKI RIBOLOV  I  SAVEZ.. 

4. Protiv organizatora takmičenja RASINA kup, Miodraga Rilaka i Mikice Rakića biće podneta prijava i tužba a u Savezu disciplinski postupak. 

 Ko ima "dobar stomak" može u nastavku da pročita tekst SAVEZ UZVRAĆA UDARAC, mada ga mi ne preporučujemo, jer je napisan istim jezikom kojim su pisali Mišica i Mikica ali to oni i zaslužuju. Za one koji žele da pročitaju izvode iz Zakona vezane za ovu oblast i da pogledaju Pravilnik o sportskim granama i disciplinama, dokumente dajemo u prilogu.

SAVEZ UZVRAĆA UDARAC MIKICI I MIŠICI 

SPORTSKE PRIREDBE U ZAKONU O SPORTU     PRAVILNIK O SPORTSKIM GRANAMA I DISCIPLINAMA

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top