ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Због све учесталијег објављивања спортских приредби и такмичења на друштвеним мрежама подсећамо Вас да: СВЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МОРАЈУ ДА ТРАЖЕ И ДОБИЈУ ОД САВЕЗА ПОТВРДУ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ СВИХ СВОЈИХ ТАКМИЧЕЊА У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА

 Извод из Правилника

Чланови САВЕЗА могу организовати пријатељска национална риболовна спортска такмичења уз обавезно евидентирање  такмичења у САВЕЗУ. Ту спадају сва такмичења која су пријатељска (нису званична) и професионална (национални купови, трофеји, лиге...). 

Чланови САВЕЗА не могу да наступају на пријатељским такмичењима или профи такмичењима које организују физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које нису чланови САВЕЗА. Члановима САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати, а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                              

Појединци из спортских организација који су чланови Савеза не могу да наступају на пријатељским такмичењима које организује физичко лице, спортско или друго удружење или спортска организација која није члан Савеза. Појединцима из спортских организација који су чланови САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                        

Чланови САВЕЗА и појединци из спортских организација који су чланови САВЕЗА, дужни се да провере да ли су физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које их позивају на пријатељско или профи такмичење добиле потврду за организацију такмичења од стране САВЕЗА.

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКИХ ПРИРЕДБИ И ТАКМИЧЕЊА         

ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВУ СПОРТСКЕ ПРИРЕДБЕ (док)          ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВУ СПОРТСКЕ ПРИРЕДБЕ (пдф)

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top