ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

СВИМ СПОРТСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА - ЧЛАНИЦАМА САВЕЗА

Добили смо инструкције од Министарства омладине и спорта о могућностима тренинга

на отвореном. Прослеђујемо га у целости. Молимо да добро проучите упутства, о томе

обавестите све ваше чланове и такмичаре и придржавате их се.

                                                      ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА ТРЕНИНГЕ НА ОТВОРЕНОМ

Обавештавамо вас:

1. За сада, све док траје ванредна ситуација, у мају месецу неће се одржавати

такмичења.

Пошто очекујемо укидање ванредне ситуације, спремамо и низ мера за њихова одржавања, уколико буде нормална епидемиолошка ситуација.

 2. Направљен је предлог новог календара одржавања националних такмичења са претпоставком да ће та активност бити могућа почев од 01.06.2020. године.

Савез ће објавити нови измењени календар 17.маја 2020. године, после добијања коначних одлука ФИПСед о међународним такмичењима у 2020. години. У питању су само међународна такмичења која се одвијају по календару у октобру и новембру месецу. Сва такмичења у ранијем периоду су одложена или отказана. Та одлука ће бити донета 15. маја 2020.године на састанку Управног одбора ФИПСед.

    3. У циљу комплетирања документације за такмичења у 2020. години, обавештавамо све спортске организације (клубове) да доставе потребну документацију за лиценцирање такмичара. Уједно обавештавамо судије и тренере да комплетирају своју документацију и лиценцирају се.

Због новонастале ситуације, моле се сви да испоштују слање документације и да то                                                ураде најкасније до 15. маја 2020. године.

Када се добију нове инструкције, а у зависности од ванредне и епидемиолошке ситуације, Савез ће објавити нове информације.

До тада здравље је на првом месту.

Драган Бошковић

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top