ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Поштовани чланови Савеза,

још једном Вас подсећамо да 15.01.2020 истиче рок за ПРОДУЖЕТАК ЧЛАНСТВА У САВЕЗУ, када предајете извештај о активностима у 2019. години и планове рада за 2020. годину. У продужетку су ОБРАСЦИ које треба попунити и послати у Савез. 

ОБРАЗАЦ: ПРИЈЕМ У ЧЛАНСТВО САВЕЗА              ОБРАЗАЦ: ЗАХТЕВ ЗА ПРОДУЖЕЊЕ ЧЛАНСТВА

( за потенцијалне нове чланове)                                            ( за СВЕ садашње чланове Савеза ) 

Подсећамо све спортске организације чланове Савеза да ОБАВЕЗНО до 15.01.2020. године попуне образац: захтев за продужење чланства и доставе потребну документацију..

Обавештавамо све спортске организације - потенцијално нове чланове ССРС да уколико желе да имају такмичарску активност у 2020. години - морају да доставе сву потребну документацију за пријем у Савез до 15.01.2020. године.

Поред тога:

- Сви појединци и  спортске организације, које нису уплатиле своје обавезе према Савезу по било којој основи биће санкционисани;

. Све спортске органзације које нису доставиле извештаје са одржаних пријатељских купова а за које су тражиле потврду Савеза, (дневник такмичења  и  имена и презимена судија које су судиле на овим спортским манифестацијама), биће санкционисане  и спортске  манифестације се бришу са списка одобрених спортских манифестација (такмичења) а иста спортска организација у овој и наредним годинама неће добити потврду за одржавање такмичења и  против ње се покреће дисциплински поступак.

- Све спортске дисциплине које нису одржале састанке заједница својих дисциплина и  нису послале предлоге календара такмичења неће моћи да накнадно предложе термине и ризикују да се њихова међународна активност не одобри за 2020. годину.

- Због захтева неколико појединаца и спортских организација, а уз одобрење Факултета спорта и физичког васпитања из Новог Сада САВЕЗ продужује рок за стручно оспособљавање тренера до 31.јануара.

Обавештавамо Вас да до:

31.јануара 2020.године можете извршити пријаву за стручно оспособљавање тренера

Уз пријаву, потребно је доставити комплетну документацију:   

ПРИЈАВА doc          ПРИЈАВА pdf 

Обавезно доставити фотокопију дипломе о завршеној школи и 2 фотографије.
Информације: Јасмина 069 884 6127

ССРС

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top