ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

reklama

Cannot get Belgrade location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

1. Новембар је месец када свако (појединац, спортска организација, заједница) може да предложи Савезу измене правила и правилника у појединачним дисциплинама, правилника Форума,судијског и стручног и тренерског тела, репрезентација, осталих спортских правила и свих осталих правилника везаних за Савез.

     Ваше примедбе, предлоге пошаљите на адресу САВЕЗ СПОРТСКИХ РИБОЛОВАЦА СРБИЈЕ, канцеларија огранка у Крушевцу, Косовска 35 37000 Крушевцу или  на мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 2.  Сви који нису измирили обавезе према Савезу по било ком основу имају рок до краја године да то учине. У случају неизвршења обавеза поступиће се по Дисциплинском правилнику.

 

3.  Спортске организације које нису доставиле извештаје са одржаних пријатељских купова а за које су тражиле потврду Савеза, имају рок до краја године да доставе докумантацију  (дневник такмичења  и  имена и презимена судија које су судиле на овим спортским манифестацијама). У случају неизвршења обавеза, таква спортска  манифестација се брише са списка одобрених спортских манифестација (такмичења) а иста спортска организација ризикује да у наредној години не добије потврду за одржавање такмичења и  да се покрене дисциплински поступак. 

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

fipsed logo

cips logo

sportski savez srbije logo

reklama2

top