ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

1. Новембар је месец када свако (појединац, спортска организација, заједница) може да предложи Савезу измене правила и правилника у појединачним дисциплинама, правилника Форума,судијског и стручног и тренерског тела, репрезентација, осталих спортских правила и свих осталих правилника везаних за Савез.

     Ваше примедбе, предлоге пошаљите на адресу САВЕЗ СПОРТСКИХ РИБОЛОВАЦА СРБИЈЕ, канцеларија огранка у Крушевцу, Косовска 35 37000 Крушевцу или  на мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 2.  Сви који нису измирили обавезе према Савезу по било ком основу имају рок до краја године да то учине. У случају неизвршења обавеза поступиће се по Дисциплинском правилнику.

 

3.  Спортске организације које нису доставиле извештаје са одржаних пријатељских купова а за које су тражиле потврду Савеза, имају рок до краја године да доставе докумантацију  (дневник такмичења  и  имена и презимена судија које су судиле на овим спортским манифестацијама). У случају неизвршења обавеза, таква спортска  манифестација се брише са списка одобрених спортских манифестација (такмичења) а иста спортска организација ризикује да у наредној години не добије потврду за одржавање такмичења и  да се покрене дисциплински поступак. 

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top