ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

reklama

Cannot get Belgrade location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

важно - поновљено!!!!

СВЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МОРАЈУ ДА ТРАЖЕ И ДОБИЈУ ОД САВЕЗА ПОТВРДУ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ СВИХ СВОЈИХ ТАКМИЧЕЊА У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА

 Извод из Правилника

Чланови САВЕЗА могу организовати пријатељска национална риболовна спортска такмичења уз обавезно евидентирање  такмичења у САВЕЗУ. Ту спадају сва такмичења која су пријатељска (нису званична) и професионална (национални купови, трофеји, лиге...). 

Чланови САВЕЗА не могу да наступају на пријатељским такмичењима или профи такмичењима које организују физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које нису чланови САВЕЗА. Члановима САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати, а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                              

Појединци из спортских организација који су чланови Савеза не могу да наступају на пријатељским такмичењима које организује физичко лице, спортско или друго удружење или спортска организација која није члан Савеза. Појединцима из спортских организација који су чланови САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                        

Чланови САВЕЗА и појединци из спортских организација који су чланови САВЕЗА, дужни се да провере да ли су физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које их позивају на пријатељско или профи такмичење добиле потврду за организацију такмичења од стране САВЕЗА.

                                        ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКИХ ПРИРЕДБИ И ТАКМИЧЕЊА

PRIJAVA SPORTSKE PRIREDBE I TAKMIČENJA  doc          

PRIJAVA ZA RPT TURNIR - domaćin takmičenja doc

PRIJAVA ZA RPT TURNIR - učesnik takmičenja doc

 DOPIS - MINISTARSTVO                          OBRAZAC

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

fipsed logo

cips logo

sportski savez srbije logo

reklama2

top