ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

VAŽNO!!!! INICIJATIVA - APEL ZA NOVČANU POMOĆ ZA POSTRADALE U POPLAVAMA

Poštovani,

Prosleđujemo vam apel za novčanu pomoć za postradale u poplavama i takođe vas molimo, da sa ovim apelom budu upoznati klubovi i nosioci nacionalnih sportskih priznanja i stipendija.

Unapred hvala,

Dragana Šušljik

Ministarstvo omladine i sporta

Sektor za sport

" INiICIJATIVA - APEL ZA NOVČANU POMOĆ ZA POSTRADALE U POPLAVAMA

Poštovani,

Kabinet ministra omladine i sporta pokreće inicijativu da se svi uključe u prikupljanju novčane pomoći u korist postradaliih i  za saniranje šteta od poplava.

Molimo Vas da ovaj apel odmah prosledite svim svojim članicama, s molbom da reaguju u najkraćem roku - uplatama već od početka nedelje - na namenski račun koji je Vlada Srbije otvorila za pomoć postradalima u poplavama:              

Dinarski račun: 840 - 3546721- 89  svrha uplate: za oklanjanje vanrednih okolmnosti - poplave

Devizni  račun: 01 - 504619 - 100193230-000000-0000

Koristimo priliku da zahvalimo svim organizacijama i pojedincima koji su sopstvene kapacitete i opremu odmah po proglašenju vanredne situacije stavili na raspolaganje štabovima za odbranu od elementarnih nepogoda."

 

Molimo sve ribolovne organizacije i pojedince - ribolovce da nas obaveštavaju o svojim aktivnostima i uplatama putem e-maila Saveza > Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

SSRS

           

Pin It
top