ministarstvo190

Pretraga

40 to Svetsko klupsko prvenstvo 2020

40th Coarse angling World championship for Clubs 2020

logotrans2020

poziv / invitation

 Canal DTD – Novi Sad SERBIA 

22.6.2020 – 29.06.2020

o savezu

kontakt

reklama

Cannot get Belgrade location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

СВЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МОРАЈУ ДА ТРАЖЕ И ДОБИЈУ ОД САВЕЗА ПОТВРДУ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ СВИХ СВОЈИХ ТАКМИЧЕЊА У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА

СВЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МОРАЈУ ДА ТРАЖЕ И ДОБИЈУ ОД САВЕЗА ПОТВРДУ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ СВИХ СВОЈИХ ТАКМИЧЕЊА У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА

Извод из Правилника

          Чланови САВЕЗА могу организовати пријатељска национална риболовна спортска такмичења уз обавезно евидентирање  такмичења у САВЕЗУ. Ту спадају сва такмичења која су пријатељска (нису званична) и професионална (национални купови, трофеји, лиге...). 

Чланови САВЕЗА не могу да наступају на пријатељским такмичењима или профи такмичењима које организују физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које нису чланови САВЕЗА. Члановима САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати, а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                              

Појединци из спортских организација који су чланови Савеза не могу да наступају на пријатељским такмичењима које организује физичко лице, спортско или друго удружење или спортска организација која није члан Савеза. Појединцима из спортских организација који су чланови САВЕЗА, ако наступају на оваквим пријатељским такмичењима или профи такмичењима, не признају се резултати а уколико су (нису) пријављени као учесници на такмичењу, МОРА се покренути дисциплински поступак.                                        

Чланови САВЕЗА и појединци из спортских организација који су чланови САВЕЗА, дужни се да провере да ли су физичка лица, спортска и друга удружења или спортске организације које их позивају на пријатељско или профи такмичење добиле потврду за организацију такмичења од стране САВЕЗА.

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКИХ ПРИРЕДБИ И ТАКМИЧЕЊА

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

fipsed logo

cips logo

sportski savez srbije logo

reklama2

top